Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Kleurenwoordenboek in Japan - Kimono, kunst en cultuur" by kevin tembouret # Book PDF Kindle ePub Free

Kleurenwoordenboek in Japan - Kimono, kunst en cultuur

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Kleurenwoordenboek in Japan - Kimono, kunst en cultuur
  • Author : kevin tembouret
  • Release Date : January 10, 2020
  • Genre: Japanese,Books,Reference,Foreign Languages,Dictionaries & Thesauruses,
  • Pages : * pages
  • Size : 429 KB

Description

De Japanse kleuren zijn opmerkelijk, zowel onder de kersenbloesems als in de luwte van de gloeiende rode esdoorn in de herfst.

De Japanse Kimono is getooid met kleuren, even prachtig als veelzeggend. De geschiedenis heeft de kleding beïnvloed. Het groen van de Japanse thee en het grijs zijn net zo goed als de keizerlijke kleuren, die veel levendiger zijn.

De beperking van de kleuren tijdens bepaalde periodes brengt een chromatische rijkdom met zich mee die vandaag de dag nog steeds invloed heeft op de Japanse kunst. Terwijl goud en weelderig rood de Japanse tempels sieren, bieden de mensen van het Land van de Rijzende Zon ons vele onbekende tinten om te bewonderen.

Dit woordenboek somt de belangrijkste kleuren van Japan op vanaf de prehistorie tot nu. Elke kleur wordt in alfabetische volgorde vermeld, vergezeld van de Japanse naam in Kanji / Hiragana / Katakana en de vertaling in uw taal.

Om grafische kunstenaars, ontwerpers en kunstenaars te plezieren, wordt de hexadecimale code van elke kleur net voor de beschrijving toegevoegd.

Dit woordenboek is een vervolg op het boek "The Colours of Japanese Art - 496 Tones and Shades: From Ukiyo-e to Kimono" van dezelfde auteur, dat de hoofdlijnen en belangrijke elementen samenvat voor iedereen die geïnteresseerd is in de kleuren van Japan.


Ebook Free Online "Kleurenwoordenboek in Japan - Kimono, kunst en cultuur" PDF ePub Kindle